Producten voor biologische uitroeiing

Gemaakt met veilige en natuurlijke ingrediënten, zonder additieven, conserveringsmiddelen en kunstmatige kleur-, geur- of smaakstoffen van welke aard dan ook.

Het bevat natuurlijke ingrediënten die ongedierte afweren zonder schadelijke dampen, giftige stoffen of chemicaliën. Het is bedoeld voor gebruik binnen en buiten, maar kan ook worden gebruikt in een verscheidenheid aan buitentoepassingen, zoals tuinieren, landschapsarchitectuur en tuingereedschap. Vanwege de uitdroging van de natuur moeten diatomeeën na regen opnieuw worden aangebracht om ze tot een effectief natuurlijk bestrijdingsmiddel te maken. Dit is een natuurlijk, niet-giftig, natuurlijk bestrijdingsmiddel dat stinkende kevers doodt bij contact.

Knoflook staat bekend om zijn doordringende aroma, dat heerlijk en afstotend is voor anderen, maar er is een sterke geur die in het spel komt wanneer dit natuurlijke insecticide wordt toegevoegd. Om een basis knoflookspuit te maken, neem je 1/2 kopje knoflook, 1 eetlepel olijfolie en een snufje zout. Het is niet echt duidelijk of de knoflook- en chilisprays eronder daadwerkelijk insecticiden of juist insectenwerende middelen zijn. Hoe dan ook, dit veelgebruikte ingrediënt voor de keuken kan helpen om insectenplagen in uw tuin te bestrijden of zelfs uit te roeien.
Met het groeiende risico dat er chemicaliën worden gebruikt in tuinen en in de landbouw, zijn steeds meer huiseigenaren op zoek naar biologische bestrijdingsmiddelen. Er is niet veel nodig om uw eigen biologische insecticide te maken, zelfs een regelmatig afwasmiddel zou werken. Het gebruik van de bloemblaadjes als begeleider is ook een effectieve manier om ongedierte af te weren, en u zult uw eigen voorraad bloemblaadjes hebben.
Aarzel dus niet om andere manieren te verkennen om uw eigen arsenaal aan zelfgemaakte organische insecticiden te maken, en deel ze in de commentaren hieronder.

Minder bekend is misschien het potentieel van biologische insecticiden om een levensvatbaar alternatief te worden voor conventionele pesticiden en herbiciden voor de behandeling van insectenplagen en -ziekten. In 2017 is er een breed scala aan niet-toxische biologische bestrijdingsmiddelen beschikbaar voor de traditionele biologische boeren, en veel daarvan zijn zelfs verkrijgbaar bij gecertificeerde biologische boeren, vooral in warme, vochtige gebieden van het land waar ongewoon veel insectenplagen voorkomen.

Voortdurende investeringen door chemische bedrijven die andere biologische bestrijdingsmiddelen ontwikkelen die formeel zijn goedgekeurd voor gebruik in de biologische landbouw, maken ook geïntegreerde bestrijdingsprogramma’s op niet-gecertificeerde boerderijen mogelijk.
Studies als deze tonen aan dat de veronderstelling dat “natuurlijk” beter is voor het milieu zeer gevaarlijk kan zijn. Canadese wetenschappers hebben het verminderde risico van biologische en synthetische pesticiden tegen elkaar uitgespeeld om een problematische plaag, de sojaboonluis, te bestrijden. Ze vonden dat synthetische pesticiden het meest effectieve bestrijdingsmiddel waren, maar organische pesticiden waren schadelijker voor het milieu en veroorzaakten meer dan twee keer zoveel schade aan de bodem en het water als synthetische. Ecologische bestrijdingsmiddelen presteerden nog slechter dan synthetische bestrijdingsmiddelen op het gebied van bodemerosie en bodemgezondheid.

Het gebruik van een organische of natuurlijke plaagdieroplossing betekent dat uw planten niet worden blootgesteld aan chemische giftige stoffen en dat uw voedsel vrij is van schadelijke stoffen. Het opgeven van bestrijdingsmiddelen betekent niet dat het biologische voedsel dat je eet beter voor je is dan een boerderij die weinig of geen bestrijdingsmiddelen gebruikt.

Een klein deel van de plaagdierenpopulatie overleeft chemische insecticidenbehandelingen en is in staat om resistentie door te geven aan hun nakomelingen. Niet-biologische chemische bestrijdingsmiddelen gaan na verloop van tijd verloren en ongedierte kan geen resistentie ontwikkelen, waardoor behandelingen niet effectief zijn. Het spuiten van chemicaliën en pesticiden in uw huis maakt uw planten vatbaarder voor ziekten, plagen en andere schadelijke effecten.
In veel gevallen kunnen biologische bestrijdingsmethoden nog effectiever zijn dan conventionele bestrijdingsmiddelen. In feite zijn sommige biologische methoden, zoals extreme hitte en kou, gebruikt om taaie insecten zoals bedwantsen te bestrijden. Door de groeiende bezorgdheid over de milieu-impact van pesticiden en chemische insecticiden willen veel tuiniers en huiseigenaren veiligere en milieuvriendelijkere methoden gebruiken om de insecten te bestrijden.
Deze op water gebaseerde formule doodt bij contact en is bedoeld voor zowel binnen- als buitengebruik. Wanneer het wordt toegepast op de omtrek van uw huis, zal het een barrière van bescherming creëren en zelfs goed verborgen insecten afstoten of doden. Dit kan alle ongedierte afstoten en doden, behalve de meest voorkomende zoals bedwantsen, bladluizen en mijten.

Dit product is gebaseerd op een extract van de neemboom en is een veel voorkomende natuurlijke oplossing voor insectenbestrijding. Sinaasappelschil extract (D – Limonene) is een spray ingebed in gemeenschappelijke, natuurlijke oplossingen voor insectenbestrijding zoals insectenwerende middelen, insecticiden en insecticiden.

Neem-extract verstoort het ruiproces, vermindert het voedsel, zorgt ervoor dat insecten stoppen met het leggen van eieren en stopt met het leggen van eieren.
Deze stof is giftig voor honingbijen en andere nuttige insecten, dus probeer dit product te gebruiken om dit ongedierte effectief te elimineren. Behandelde planten moeten worden afgedekt om ongelukken te voorkomen en moeten worden geadviseerd door een gekwalificeerde ongediertebestrijder. Spinosad – producten op basis van voedingsstoffen zoals het geconserveerde insecticide en insect .