Verkoop Nuttige Insecten

VNuttige insecten in tuinen of landschappen zijn een vorm van natuurlijke ongediertebestrijding, en als je ze tegenkomt, hoeven niet alle insecten door de mens te worden bestreden. Het is zeker een oude en verouderde praktijk om elke maand giftige pesticiden op het landschap van uw huis te spuiten. Het is voordelig om het gebruik van dodelijke pesticiden te verminderen en de acceptatie van helpers en nuttige insecten te bevorderen. 


De tachinidevlieg is een bekende vriend die in de tuinen van Florida wordt gevonden, waar hij insecten en plantenetende dingen zoals mieren, kevers, vliegen en vliegen in huis verstikt, om er maar een paar te noemen. Natuurlijk worden ze vaak op zicht gedood, maar ze zijn gunstig voor andere insecten die van groenten houden. Libellen zijn niet alleen nuttig omdat ze zich voeden met bladluizen en ander ongedierte, maar ook om de muggenpopulatie onder controle te houden. 


Inderdaad, honingbijen zijn zo goed voor het milieu dat ze naar schatting maar liefst 20% van de wereldwijde uitstoot van broeikasgassen voor hun rekening nemen. Geen enkele gyroscoop zou compleet zijn zonder de honingbij, het populairste insect in de VS en het op één na belangrijkste insect op de planeet.
Veel insecten zijn gezond voor biertuinen, maar het is soms een raadsel om uit te zoeken welke insecten nuttig zijn en welke insecten slecht zijn. Soms beschadigen insecten planten, soms eten ze ander ongedierte en soms zijn de lijnen wazig. Als u iets kunt vinden dat ten prooi valt aan kevers die uw tuinplanten en groenten beschadigen, probeer ze dan aan te moedigen door habitat toe te voegen en ze een plek te geven waar ze zich thuis voelen.
Om meer te weten te komen over het e-book en uw eigen LUSH Organic Garden te bouwen, klik hier voor meer informatie en links naar andere geweldige bronnen over biologisch tuinieren. 


Het nadeel van het loslaten van lieveheersbeestjeslarven in uw tuin is dat ze binnenshuis zijn waar u ze niet wilt hebben. Het is raadzaam om het gebruik van insecticiden te vermijden in landschappen die van nature heilzame insecten aantrekken, vooral inheemse. Aziatische lieveheersbeestjes, kleurrijke Aziatische lieveheersbeestjes, zijn op zoek naar spleten om te overwinteren. Ze lijken het meest comfortabel in de heldere – gekleurde – zuidmuur van mijn tuin en in sommige andere gebieden van de tuin. 


Als je op de eerste zonnige lentedag geen nuttige insecten in huis wilt vinden, vul dan de scheuren in de zijkanten van het huis op met kalk. Een enkele bidsprinkhaan kan veel insecten eten, wat helpt om de populatie van insecten die uw planten kunnen beschadigen onder controle te houden. Het voeden van kleine insecten die u niet in huis wilt, helpt de insectenpopulatie onder controle te houden. 


Deze insecten zijn zo nuttig dat sommige mensen zelfs bidsprinkhaantjes kopen om los te laten in hun tuin. Deze insecten zijn zo populair dat mensen van over de hele wereld naar de Verenigde Staten reizen om te bidden voor bidsprinkhaan. 


Dit kruid trekt sluipwespen en tachinidevliegen aan, die zich voeden met dode insecten en ontbindend plantmateriaal.
Zorgvuldig geselecteerde kruiden die helpen om de rest van uw tuin gezond en welvarend te houden zijn onder andere tijm, peterselie, basilicum, kamille, munt, rozemarijn en vele andere. 


Als u het kruid dat u wilt voeden met nuttige insecten nog niet hebt gebruikt, ontdek dan de andere toepassingen. Soms is het een organisch insecticide, maar je kunt op verschillende manieren werken om grote hoeveelheden ervan in de tuin vrij te geven. De insecten die u koopt gaan rechtstreeks naar het ongedierte, maken ze schoon, verspreiden zich en sterven. 


Soms hebben de begunstigden een beperkte effectiviteit tegen het ongedierte, maar dan identificeren ze hun nakomelingen, die jarenlang leven, en helpen ze de populatie van het ongedierte te verminderen. 


Soms eten goede insecten slechts een paar plagen voordat ze wegvliegen, maar over het algemeen zijn de meeste mensen zich niet bewust van hun echte milieuwaarde. Hoewel er veel insecten zijn die angst en afschuw verdienen, is er nog een ander nuttig insect dat gevierd moet worden: het insect.
In feite bestuiven veel nuttige tuininsecten planten, verbeteren ze de bodem en doden ze vervelende insecten die schadelijk zijn voor de planten. Deze nuttige insecten zijn onder andere bidsprinkhaan, bladluizen, bijen, vlinders, motten, mieren, kevers, spinnen, vliegen, wormen, insecten, vogels, schimmels, sprinkhanen en nog veel meer. 


Het beschermen van deze insecten en het planten van nectar- en stuifmeelplanten is een basisvereiste voor de biologische tuinbouw en ook een belangrijk onderdeel van het uitbreiden van de ecologische diversiteit van uw tuin. Honing helpt niet alleen bij de bestuiving van planten, maar kan ook worden verstrekt in de vorm van bloemen, vruchten, noten, zaden en andere plantaardige producten.
De taak van tuininsecten is om te dienen als een natuurlijke bes.

Bekijk zeker dit aanbod biologische plaagbestrijding